Лiкар.iнфонд

Лiкар.iнфонд
Home / Благотворительность в Украине / Здорове дозвілля для дітей Львівщини
10.08.2012

Здорове дозвілля для дітей Львівщини

З метою реалізації проекту «Осередок здорового дозвілля», який зазначений у благодійній програмі БФ «Відкриті серця України» на 2012 рік, було заплановане встановлення дитячого майданчику. Метою акції були популяризація здорового способу життя та створення умов для комфортного дозвілля дітей.

Для цього 12 квітня 2012 року в містечках гірських районів Львівської області Старому Самборі, Турці і Сколому було проведено фотозйомку та визначення координат центральних скверів і спортивних майданчиків. По одній ділянці було опрацьовано у Старому Самборі і Турці, та три – у Сколому (одна з яких – прибудинкова територія, решта дві – подвір’я навчальних закладів).

Був розроблений індивідуальний проект для максимально комфортного та ефективного розміщення обладнання дитячого майданчика. За підтримки Ігоря Пукшина була проведена робота з місцевою владою та підготовлена ділянка для його встановлення.

11 червня 2012 року було укладено договір на виконання робіт із виробництва, транспортування та монтажу необхідного для дитячого майданчика обладнання. 29 липня 2012 року відбулося урочисте відкриття дитячого майданчика в м. Сколому на шкільному подвір'ї за участі представників місцевої влади.

4 липня 2012 року відбулося урочисте відкриття дитячого майданчика у м. Турці в центральному парку за участі громадського діяча Ігоря Пукшина. Від Фундації привітальну промову виголосив Юрій Мозговий, керівник проектів. Після привітань представники церкви освятили дитячі майданчики та всіх присутніх на заході. По завершенню урочистого відкриття, усі гості та учасники дійства отримали солодкі подарунки: цукерки та морозиво.

Юрій Мозговий
http://www.ufb.org.ua/sektor-blagodijnosti/blagodijni-organizacii/novini-v-ukraini-blagodijnix-organizacij.htm?id=1935