Лiкар.iнфонд

Лiкар.iнфонд
Home / Благотворительность в Украине / Благодійна акція «Збери портфель дитині»
03.09.2012

Благодійна акція «Збери портфель дитині»

Метою акції «Збери портфель дитині», яка пройшла в рамках «Програми підтримки дітей-інвалідів Корабельного району» м. Миколаєва, стало надання допомоги малозабезпеченим сім'ям, які виховують дітей-інвалідів, і готують їх до школи.

Її організаторами виступили - ЦСП компанії РУСАЛ та Молодіжна рада підприємств проммайданчика МГЗ, за підтримки адміністрації Корабельного району та Департаменту праці та соціального захисту населення міськвиконкому.

У рамках акції на території супермаркетів району «Таврия В», «АТБ маркет», ТЦ «Depo't» був організований збір канцтоварів і шкільного приладдя.

Миколаївці, які хотіли надати допомогу, купували товар із запропонованого списку і передавали його волонтерам у пунктах збору. За час акції вдалося зібрати більше 4000 зошитів, 1230 обкладинок для зошитів, близько 300 ручок, 130 пачок кольорових олівців і 80 упаковок фарб, більше 70 альбомів для малювання і багато іншого. Всього було зібрано 5637 одиниць шкільного приладдя, 37 найменувань.

В урочистій обстановці дітям були вручені портфелі та канцелярські приладдя для школи. Серед них одна багатодітна родина Ануфрієвих, у якої семеро школярів.

По матеріалам " Українського форуму благодійників"
http://www.ufb.org.ua/sektor-blagodijnosti/blagodijnist-v-gromadi/novini-v-ukraini-blagodijnosti-u-gromadax.htm?id=1968