Лiкар.iнфонд

Лiкар.iнфонд
Home / Благотворительность в Украине / «Подарувати своє серце» благодійності
12.04.2012

«Подарувати своє серце» благодійності

У рамках благодійного марафону "Простір добра", який започаткував Благодійний фонд "Молитва за ближнього", пройшов перший захід із метою привернення уваги до проблеми ранньої діагностики раку та інших важких недуг дітей.

Протягом кількох годин в галереї "Леміш" м.Львів художники Петро Ряска, Петро Сметана, Галина Дудар, Дзвінка Загайська та Оля Кузюра разом із пластунами та друзями розмальовували білі форми сердець, які наповнилися кольором та неймовірними сюжетами від митців. Разом у творчому процесі, наповненому теплом і добром, було створено 30 сердець, які учасники акції подарували Фонду для здійснення благодійного аукціону. Малюнки, які заповнили серця, були різноманітними: закохані пташки, дерева життя, мережковані вулиці Львова, левенята, казкові фантазії та візерунки.

Усі кошти аукціону, який проходитиме з 17 по 22 квітня у соціальній мережі Facebook, будуть передані на оплату діагностики важкохворих дітей, батьки яких не спроможні оплатити її самостійно.

Протягом року до кінця 2012 року в рамках Благодійного марафону буде проведено ряд заходів з метою привернути увагу громадськості до актуальної сьогодні теми - ранньої діагностики та збір коштів на оплату обстежень дітей соціальновразливої групи.

Любов Журко
http://ufb.org.ua/sektor-blagodijnosti/privatna-blagodijnist/novini-privatnoi-blagodijnosti-v-ukraini.htm?id=1523