Лiкар.iнфонд

Лiкар.iнфонд
Home / Новости партнеров Ликар.инфонд / Конкурс «Ким я хочу стати у...
12.12.2010

Конкурс «Ким я хочу стати у майбутньому?» серед дітей з вадами слуху

Проект Програми розвитку ООН в Україні, Міжнародної організації праці та Державного центру зайнятості України «Соціальна інтеграція людей з інвалідністю шляхом доступу до зайнятості» спільно з МГО «Дельфін» та Національною Асамблеєю інвалідів України оголошує конкурс на кращу творчу роботу на тему «Ким я хочу стати в майбутньому?» серед дітей з вадами слуху.

Роботи можуть бути виконані в будь-якій художній техніці (малюнок, аплікація, вишивка, бісероплетіння, ліпка тощо) та мають відображати бачення дітей про їх майбутню роботу (професію).

Роботи можна надіслати поштою за адресою: 01033, м. Київ, вул.. Жилянська 47б, Київський міський центр зайнятості, каб. 309, Проект «Соціальна інтеграція людей з інвалідністю шляхом доступу до зайнятості», або ж привезти безпосередньо до місця проведення Всеукраїнського форуму «Почуй тишу!», під час якого відбудеться виставка робіт, а також концертна програма, під час якої будуть підведені підсумки конкурсу та нагороджені переможці.

Довідково:

Всеукраїнський форум «Почуй тишу!» проводитиметься 16 грудня 2010 року в м. Києві (у приміщенні дитячої музичної школи № 5 ім. Ревуцького за адресою: Київ, вул. Борщагівська, 14) та буде приурочений до 1-ї річниці ратифікації Україною Конвенції ООН про права людей з інвалідністю. Основною метою заходу є згуртування батьків дітей з вадами слуху. А маленькі творчі особистості будуть мати можливість взяти участь у концертній програмі, під час якої власне й підведуться підсумки вищезазначеного конкурсу творчих робіт, які протягом усього заходу будуть представлені на відповідній виставці. Усі бажаючі взяти участь у концертній програмі мають повідомити організаторів заходу заздалегідь (тел. 068-37-37-125 – Скрипко Олена)

Контакти:

* Олена Скрипко
* Проект Програми розвитку ООН в Україні, Міжнародної організації праці та Державного центру зайнятості України «Соціальна інтеграція людей з інвалідністю шляхом доступу до зайнятості»
* ckripko@bigmir.net
* 353-66-97
http://gurt.org.ua/news/competitions/8661/