Лiкар.iнфонд

Лiкар.iнфонд
Home / МЫ с ВАМИ им ПОМОГЛИ / Анечке Шкура срочно требуются средства...
16.04.2010

Анечке Шкура срочно требуются средства на дорогие антибиотики! Ребенок находится в реанимации после операции на кишечнике..

Пишет Люда Шкура, мама Ани: «21 квітня 2009 року в нашій сім’ї з’явилася четверта дитина, на яку ми всі з нетерпінням чекали. Але коли вона народилася, в неї виявили спинно-мозкову грижу, яку прооперували в м. Мукачеві на другий день її життя.

Внаслідок цієї операції в Анюти пішов менінгіт та розпочалася гідроцефалія. Для того, щоб зробити операцію по усуненню гідроцефалії (шунтування), потрібно було спочатку вилікувати менінгіт, який ми лікували майже 3 місяці. 11 серпня 2009 року в Мукачеві нашій дитині було зроблено другу операцію – шунтування, але вона пройшла невдало. Тому було зроблено ще дві операції по видаленню шунта.

Далі для встановлення лікворо-шунтуючої системи (ЛШС) ми приїхали до Києва, де 23 лютого 2010 року Анні було встановлено шунт. Але після операції пішли ускладнення – пневмонія, анемія, вторинний гнійний менінгіт.

А зараз, 12 квітня, в Анюти виявили непроходимість кишечника (спайку) і провели ургентну операцію. Після неї Анечці треба проходити курс лікування антибіотиками меронем, ванкоміцин та іншими медпрепаратами, щоб уникнути післяопераційних ускладнень. Усе попереднє лікування нам вдавалося оплачувати самим, але на даний момент наша родина повністю виснажена фінансово. Просимо вас допомогти нашій донечці Анні в післяопераційному лікуванні. З Божою та вашою допомогою вона обов’язково одужає! Ми надіємось на вашу допомогу!» Сумма, необходимая на двухнедельный курс лечения девочки антибиотиками , составляет 3198 грн.

Неизвестно, сколько Анечка будет находиться в реанимации и сколько денег потребуется еще – в настоящее время мы ведем переговоры с фармкомпанией о том, чтобы получить скидки на препараты.

Ребенка будет вести волонтер сайта,
Ольга Федирко - olven16@mail.ru , 095-602-43-56

 

Об оказанной помощи читайте здесь